Хилъри Клинтън алармира: Тръмп няма да си тръгне без бой, ако загуби! Може да провали и изборите

Гласувайте за статията

Хилари Клинтън предупреди, че Тръмп няма да си отиде мирно и тихо

Няма спокойно оттегляне за Доналд Тръмп. Това признава и Хилари Клинтън. В интервю за Тревър Ной в „Делнчно шоу“ Хилъри призна, че САЩ трябва да са „готови“ за възможността Тръмп да откаже да напусне Белия дом, след като загуби изборите през ноември.

По думите й не е изключена и подмяна на гласове, както и намеса отвън във вота тази година.

На въпрос на Ной дали може да се анулира изборите, ако изгуби, Клинтън заяви „Мисля, че честно можем да заявим, че ако загуби няма да си отиде мирно и тихо. И трябва да сме готови за това“, казва още Хилари.

Тя призна, че вижда в масовите предупреждения на Тръмп за измама при гласуването с пощенски бюлетини, може да се превърне във форма за манипулация.

„Има толкова много изследвания, които доказват, че тези твърдения са измамни, че няма накъде повече“, допълни още Хилари.

„Няма такъв проблем. Всички игри, които играе са, с цел да запази властта си. Това е истинската опасност за нашите избори“ добавя още Клинтън.

Според бившата първа дама има стратегически стъпки, с които републиканците се опитват да спечелят – „Първо ще попречат на онези, които не биха гласували за тях, да гласуват. Затова се опитват да ограничат правата на афроамериканците и испанците. И след това ще анулират електронното гласуване“, казва още Клинтън.
„Опитайте се да затрудните и изборите по пощата, а в същото време така гласува самият Тръмп, така гласуват и още куп републиканци“, допълва още Хилари.

„Вижте, аз искам просто честни избори. Ако хората решат по някаква причина да подкрепят Тръмп, аз ще го приема. Не съм ОК с този факт, но ще го приема“, допълва тя.

Хилари Клинтън не вярва на Тръмп за изборите сн. You Tube

Хилари Клинтън не вярва на Тръмп за изборите сн. You Tube

„Но не мисля, че това ще се случи. Вярвам, че колкото повече хора стигнат до урните, толкова по-честен вот ще имаме“, добавя още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар