Хороскоп за 14 юли, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днещ ще сте разсеяни. Това ще се отрази на качеството на работата ви и на темпото, с което я изпълнявате. Темите за разговор ще се сменят бързо, което само ще ви обърка. Ако е възможно, тръгнете по-рано. Разходка и среща с приятели ще ви помогне да се отпуснете и релаксирате.

Скорпион
Днес може да имате известни затруднения. Ще получите интересни предложения, но ще се наложи да отхвърлите някои, поради работата, която имате да изпълните. Изгответе график за следващите дни – това ще ви спести много време и енергия.

Стрелец
Денят ви ще е спокоен и лежерен. Днес нямате определени срещи и задачи. Това ще ви даде възможност да помислите за някои проблеми, чието решаване отлагате. Бъдете смели и не се страхувайте да експериментирате различни идеи. Насладете се на хобито си.

Козирог
Днес ще имате твърде много работа за времето, с което разполагате. Това ще ви натовари, но ще ви помогне да мислите по-бързо и да работите по-ефективно. Ще получите предложение за среща, но по-добре е да откажете, за да имате повече време за почивка.

Водолей
Денят ви ще е на приливи и отливи. Днес ще сте объркани от чувствата си. Ще се случат много неща около вас, които ще са и хубави, и лоши. Доста хора ще ви потърсят за съвет. Най-добре е да се изолирате и да подредите мислите си. Имате нужда от развлечение.

Риби
Обстановката около вас ще е напрегната. Има интриги и драми между хората около вас. Най-добре е изобщо да не се месите в чуждите отношения. Внимавайте каква онформация споделяте и на кого. Ако е възможно, тръгнете по-рано от работа и се забавлявайте с приятели.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар