Радина Червенова сияе на светско събитие (Вижте първия й публичен дебют – Снимка)

Радина Червенова сияе на светско събитие (Вижте първия й публичен дебют – Снимка)
3 (60%) 1 vote

Ексговорителката  разцъфна, на 62 години изглежда като холивудска звезда

Радина Червенова за първи път се появи на светско събитие, след като в продължение на две години бе скрита от обществото. Бившата новинарка на БНТ бе една от личностите, която уважи ежегодните журналистически награди, които носят името на покойния Димитър Цонев.

Всяка година те се провеждат в хотел „Маринела” като организатори на събитието са децата на журналиста – Димитър Цонев-младши и Деси Цонева.

Радина Червенова сияе с визия на холивудска звезда
Снимка: Ретро

Те винаги канят Радина, която бе много години колежка на баща им. За първи път тя се появи сама на церемонията без Коко Каменаров. За когото се говори, че се е разделил със съпругата си от края на миналата година.

Явно като свободна жена Червенова се чувства много по-добре. Прави впечатление, че макар да е на 62, тя направо цъфти и впечатлява присъстващите. Новинарката е скъсила косата си и прическата й е в стил „принцеса Даяна” , а тенът й е бронзов. Тоалетът й е много стилен с пришити блестящи камъни, комбиниран с дизайнерска чанта в същия нюанс.

Легендарната говорителка на БНТ  е преживяла серията от трудности, които я сполетяха през последните две години в личен план и е готова за нови срещи и светски живот.

Да припомним, че Червенова се срешна с най-тежката диагноза – рак. А след като се излекува съпругът й Коко Каменаров й нанесе удар като си хвана любовница. Явно посещението й при дъщеря й в Швейцария и срещата й с внучето й помогнаха да се отърси ит неприятностите, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар