Потвърдено! Меган Маркъл се издаде, че е бременна (Вижте как разкри новината)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се издаде, че е бременна

Ново кралско бебе изгрява на хоризонта. Актрисата Меган Маркъл се издаде, че е бременна, а новината бе разкрита от самата нея. Папараци я снимаха докато излиза от частна клиника за бъдещи майки, а принц Хари беше до нея.

Интересното е, че Меган изглеждаше леко закръглена и носеше много широка дреха, която уж имаше за цел да скрие корема. Последните седмици тя и съпругът й стоят далеч от всякакви публични изяви и очевидно си има сериозна причина за това.

Слуховете, че херцогинята на Съсекс очаква дете не са от вчера. Но напоследък упорито се спекулира, че двойката е решила да си произведе още един наследник. Липсата на работа, проблемите с кралската фамилия и пандемията, явно са дали възможност на съпрузите да се решат на още едно раждане.

Самата Меган също предизвиква подобни подозрения, тъй като всичките си изяви провежда седнала и много внимава камерата да не я снима от бюста надолу. Очевидно актрисата е в очакване на второто си дете, но предпочита да не го афишира.

За разлика от други членове на кралската фамилия, що се отнася до децата й, херцогинята е крайно защитнически настроена. Тя не позволява на никой да ги вижда, ревниво пази малкият Арчи от камерите и се старае да го държи далеч от всякакви публични изяви, пише „Дейли мейл“.

Меган Маркъл издаде, че е бременна, сн. Инстаграм

Меган Маркъл издаде, че е бременна, сн. Инстаграм

Но това не е всичко. Меган напоследък се старае и да не излиза от имението, като в редките появи на публични места се показва само Хари. Наследникът на принц Чарлз редовно е засичан сам на благотворителни инициативи, въпреки че се старае да живее в сянка. Двойката в момента обитава под наем имението на Тайлър Пери, но е в търсене на собствен дом в Лос Анджелис. По всяка вероятност актрисата търси нещо, което да е достатъчно голямо, не само за двете им деца, но и за многобройните си приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар