Дони проговори за рязкото отслабване

Гласувайте за статията

Той отвърна на писанията в жълтата преса

Дони Векилов, по-известен като Дони, проговори за рязкото си отслабване.

Оказва се, че Дони е от хората, които рядко се влияят от писанията по негов адрес в публичното пространство. Този път обаче било почти невъзможно да не реагира на слуховете, че така се е вталил, че е заприличал на „дядка“.

Дони

Той отвърна на писанията в жълтата преса

Мнозина предположиха дори, че певецът е болен, щом така рязко е отслабнал.
В крайна сметка обаче, Дони, който освен певец, е и музикален продуцент, текстописец и композитор, призна преди около месец в тв интервю, че се чувства идеално след като е свалил „рекордните 44 килограма“. На практика свалените килограми се оказали почти половината от теглото му.

„В жълтата преса се появи твърдение, че поради отслабване приличам на дядка. Не е вярно. По-скоро приличам на бабичка!“, написа в типичния си шеговит стил музикантът в профила си в социалната мрежа. Междувременно статусът му предизвика много коментари. Разбира се, Дони публикува и актуален фотос, от който става ясно, че е всъщност е в топ форма.

Наскоро Дони и половинката му Нети завършиха съвместния си албум „2020“, продуциран от „Вирджиния рекърдс“. Той се появява 15 години след последния им албум „Този филм“.

Припомняме, че през 2011-та, когато се роди дъщеричката на артистичното семейство Лилия, решиха да се оттеглят от музикалната сцена за известно време. В периода на отсъствие Дони сформира рок бандата „Фондацията“. С нея в продължение на 7 години реализира околосветско турне на 4 континента: Европа, Северна Америка, Азия и Австралия, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар