Меган Маркъл вманиачена на тема чистота (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл маниачка на тема чистота и блясък още преди да стане съпруга на принц Хари

Преди съдбовната среща на Меган Маркъл и принц Хари, актрисата поддържаше активно лайфстайл блога си. Въпреки че, когато двамата решиха да се обрекат на вечна вярност, тя бе принудена да го закрие, част от информацията не е загубена завинаги.

Оказва се, че някои от навиците на херцогинята на Съсекс може да се окажат много полезни. Тя има основно правило и нещо много важно, което носи винаги със себе и, когато се качва на самолет. Поради професията си, звездата от сериала „Костюмари“ често е трябвало да пътува и определено е наясно какво може да се случи по време на полет и какво е добре да има под ръка.

Оказва се, че Меган Маркъл винаги е носела със себе си ароматизирани кърпички за дрехи. Те предават уникален аромат на чисто на всичко и няма опция вещите ви да замиришат зле по време на дълъг път.

Този гениален лайф хак позволява нещата в куфара ви да запазят свежестта си за много дълго време. Бъдещата съпруга на внука на британската кралица съветва да ги поставяте между тениските и роклите си. „Дрехите ви ще миришат свежо, когато пристигнете на дестинацията си, а и когато се връщате у дома“.

Чистота

Всъщност още преди пандемията Меган Маркъл е била маниачка на тема чистота и блясък. Настоящата съпруга на принц Хари много дължала да дезинфекцира всичко и винаги имала продукт за тази цел. Това правела не само у дома, но и в самолета, преди да се докосне до каквото и да било, разкриват нейни близки, предават от jenata.blitz.bg.

Меган Маркъл маниачка на тема чистота и блясък още преди да стане съпруга на принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл маниачка на тема чистота и блясък още преди да стане съпруга на принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

В момента принц Хари и Меган Маркъл живеят в САЩ заедно със сина си Арчи. Те се преместиха там след като се отказаха от кралските си задължения. Бившата актриса и принцът чакат да приключат извънредните мерки заради разпространението на коронавируса, за да продължат да изпълняват новите си проекти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар