Десислава се самолекувала от Ковид-19: Ето какво приемала!

Десислава се лекувала сама
0

Десислава се самолекувала от коронавируса!

Фолк звездата Десислава шокира всички с признанието, че й се налага да се самолекува, след като стана ясно, че и тя както колежката й Галена имат коронавирус.

Десислава
Десислава се лекувала сама, разкри тя

„Никой не е звънял, за да ме проверява или напътства как да се лекувам. Отдавам го на това, че в момента има много завишена бройката на заболелите от Covid-19, а моят случай не е чак толкова притеснителен“, обясни в телефонно интервю за „На кафе“ блондинката.

Тя обаче е изолирана и спазва карантината си до 14 дни. Преди няколко дни стана ясно, че и Деси е сред родните популярни лица, които се борят с коварната болест. Певицата се е самоизолирала сама, тъй като от близките й никой не е с положителен тест.

„Чувствам се добре, даже всякакви симптоми отминаха. В началото и моите симптоми бяха като тези на Галена. След като прочетох какво е казала тя, се замислих че и аз мога да имам коронавирус.

До тогава не знаех, че част от симптоматиката са главоболие, загуба на обоняние и вкус. Слава Богу при мен нямаше никаква температура, в нито един момент не се появи“, разказа още пред Гала тя.

Сексапилната фолк дива разказа, че главоболието, което е имала е било изключително неприятно.

„Почти не ми помагаше парацетемол. Преди това бях пила прахчета, минаваше ми за час и след това пак наново. Така бях 3-4 дни докато отшуми главоболието“, разясни още Десислава.

Пайнерката не подозира от къде може да е заболяла. Възможно е да е от участие, но и от средата, в която се движи.

„Имам чувството ,че някой постоянно ме дебне… Психически е много неприятно. От много места може да се хване, нямам идея от къде е. Със сигурност и аз бях по участия“, каза звездата.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.