Нова драма преобърна живота на Сашо Кадиев

Гласувайте за статията

Таня е изтрила всичките им общи снимки в социалната мрежа

Нова драма в живота на водещия на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, преобърна живота му.

От близкото им обкръжение издават, че отношенията между него и съпругата му Таня Тончева стават все по-сложни. По всичко личи, че Сашо Кадиев е напът да се раздели с пищната красавица. Причината за това ще ви остави без думи.

Сашо Кадиев

Таня е изтрила всичките им общи снимки в социалната мрежа

Така редят горещи слухове за артистичната двойка, които със сигурност не се нравят на Катерина Евро. За никого не е тайна, че актрисата много харесва снаха си и недоумява как синът й допуска да я загуби.

Екзотичната пловдивчанка, която преди 5 години роди дъщеря на актьора, вече се чувства все по-самотна и все по-нещастна до него. Причината за това далеч не са само несходствата в характерите. Неотдавна бяха публикувани папарашки снимки, на които се вижда как Кадиев флиртува откровено със засукана брюнетка в закътано заведение в Южния парк. Това със сигурност е било капката, която преляла чашата на Таня.

Красавицата неведнъж е споделяла, че когато се карат със Сашо Кадиев, тя често си взима багажа и отива в родния си Пловдив.
„Когато се скараме, бързо си събирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два-три дни обикновено ми става мъчно и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си представя да живея с друг мъж“, признава брюнетката в интервю преди година.

Станаха ясни и причините за споровете между двамата – битовизми.
„Споровете ни възникват основно, ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми…“, признава още хореографката.

Спречкванията помежду им били доста често явление

Двамата често се спречквали и заради видеоигрите, към които Сашо Кадиев бил пристрастен. Досущ като някой тийнейджър, той всеки ден с часове висял пред компютъра и играел различни приключенски игри.

Напоследък той все по-често бил забелязван в столичния квартал „Манастирски ливади. Любопитна подробност е, че катастрофата с тир, която водещият претърпя съвсем наскоро, е била именно в този район. Обясненията му след това били, че злополуката се случила, докато отивал на работа. Този факт разкри, че водещият не е нощувал в родния си дом в Кокаляне, където живееше с Катето Евро, Таня и малката Катерина. Най-вероятно е бил при любовницата си.

Съвсем наскоро Сашо откровено призна, че не желае да сключи брак с Таня, тъй като не бил убеден, че е срещнал точната за себе си жена.
„Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува“, шокира с признанието си актьорът.

Показателно за отношенията им е, че Таня е изтрила всички свои снимки със Сашо Кадиев в социалните мрежи. Липсата им още повече подклажда мълвата за евентуалната им раздяла, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар