Бурята в София съсипа фераритата на Коцето и Жоро Бирмата

Гласувайте за статията
Коцето и Жоро Бирмата ще имат проблеми със застрахователите си

Разразилата се в столицата буря нанесе тежки поражения върху джоба на фолкпевеца Константин – пише в. „Уикенд“. Изпълнителят на „Черна роза“ е в траур, тъй като проливните дъждове са съсипали поръчковото му Ферари с производствена цена 430 000 лева – отбелязва изданието.

За лош късмет на Коцето пороят залял обществения гараж, в който държал поръчковото си возило. Вода е проникнала през филтрите и двигателят спешно се нуждае от ремонт.
„Подобен ремонт е изключително сложен и ще отнеме поне 5-6 месеца. Тази кола не може да бъде ремонтирана в България, ще се наложи да бъде закарана до Гърция или Турция“ – коментират запознати. Те предполагат, че певецът най-вероятно ще обяви за продан съсипаното си возило.

От далеч по-лоша съдба е застигнат Георги Станоев – Жоро Бирмата. Негово е авариралото край Орлов мост поръчково Ферари. Снимки от закъсалото возило се превърнаха в хит в социалните мрежи. Малко вероятно е колата да бъде възстановена, тъй като двигателят е засмукал вода. Застрахователи твърдят, че Бирмата едва ли ще получи застраховка, тъй като сам е навлязъл в наводнен пътен участък, а не е спрял, за да изчака търпеливо да отмине бурята.
Колата на Жоро Бирмата Ферани F12 струва около 750 000 лева – подчертава изданието.

Пътна помощ вдига закъсалото Ферари

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар