Безсмъртие, вечна младост, параноя: Таен дневник на Майкъл Джексън крие шокиращи факти за него 

Гласувайте за статията

Таен дневник на Майкъл Джексън крие шокиращи факти за него

Таен дневник за Майкъл Джексън разкрива шокиращи подробности за живота му.Легендата на световната поп музика страда от депресия, параноя, проблеми с дрогата, а освен това има и мания за величие, разкрива нова книга за живота му.

Покойният крал на поп сцената имал тежки пристъпи на параноя, твърди журналистът Дилън Хауърд. В откъси от книгата му „„Bad: An Unprecedented Investigation Into the Michael Jackson Cover-Up” са публикувани и откъси от бележки, които самият изпълнител пише.

Джексън говори открито за онова, което най-много иска — да остане „вечен“, името му да бъде вечно, като тези на Чарли Чаплин и Уолт Дисни. Джако мечтаел да стане и първият мултимилиардер в света. И планирал да заработва поне по 20 милиона долара седмично.

Певецът обаче потъва в дългове и кариерата му се срина. За сметка на това обаче, оставя наистина голяма следа в музиката.

Друго тайно желание на Джако е филмът „20 000 левги под водата“ и „Седмото пътешествие на Синбад“.

„Докато не се фокусирам върху филмите, няма да бъда безсмъртен“, пише певецът в бележки за своите мемоари.

Освен мечти за безсмъртие, Джако мечтае също и за вечна младост, а свидетелство за това са многобройните му пластики. Музикантът обаче се страхувал и да не го убият, пише Хауърд в книгата си.

„Страхувам се, че някой ще се опита да ме убие. Хората по света са ужасно злобни. Искат да ме унищожат и да ми вземат всичко“, споделя още певецът.

Майкъл умира през 2009 година, на 50-годишна възраст, докато се подготвя за турнето си „This Is It”. Той почина след предозиране с пропофол и бензодиазепин, които му бяха изписани от неговия личен лекар — д-р Конрад Мъри.

Майкъл Джексън искал да остане безсмъртен сн. Инстаграм

Майкъл Джексън искал да остане безсмъртен сн. Инстаграм

Още преди смъртта си Джако беше обвинен за насилие над деца, а последно темата бе засегната във филма „Да напуснеш Невърленд“ на Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар