Хороскоп за 13 юли, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Направете нещо специално за себе си през тези дни – някаква глезотия, която ще ви накара да се чувствате добре. Имайте едно наум, когато трябва да давате пари или да правите покупки, тъй като е възможно да ви измамят. Не е удачно и точно сега да давате или да вземате пари назаем.

Скорпион
Каквото и да правите, мислете малко повече и се опитвайте да овладявате порива си да реагирате на мига – това едва ли ще ви донесе нещо добро, особено ако го правите под влиянието на гняв или на други негативни емоции. Преодолейте склонността си да летите на високо и се приземете.

Стрелец
Ако не сте обвързани, има добри перспективи за нова тръпка. В понеделник и вторник ви очакват вълнуващи срещи и емоции, които може да ви изненадат, но със сигурност ще ви подействат добре и ще внесат разнообразие във всекидневието ви. Действайте самостоятелно и не разчитайте на други хора.

Козирог
Каквото и де се случва, опитвайте се да не правите от мухата слон и да не се ядосвате за дребни неща – негативното влияние бързо ще отмине. Периодът е подходящ за ремонтни и довършителни дейности. Най-важното условие е да се стремите към разбирателство с околните.

Водолей
Има вероятност да разкриете как да разрешите някои проблеми и ще ви олекне на душата. От тази седмица вече ще имате зелена светлина да тръгнете напред и да започнете нови проекти, така че се пригответе за действие. Използвайте дните си да направите равносметка и да презаредите батериите.

Риби
При някои представители на знака ще се случват промени заради здравословен проблем. За вас важи още препоръката да внимавате при пътувания. Шофирайте внимателно и проверявайте всички детайли. Обърнете специално внимание на делничните неща.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар