Огромна трагедия сполетя Джон Траволта: Ракът уби съпругата ми Кели!

Гласувайте за статията

Джон Траволта съсипан заради смъртта на Кели Престън

Още една трагедия се разигра в Холивуд. Актьорът Джон Траволта е съсипан заради смъртта на съпругата си Кели Престън. Тя загуби дългогодишна битка с рака и преди ден е починала, на 54 години.

Двойката има две деца — Ела на 20 и син — Бенджамин, който е на девет. Третото дете на звездите — Джет, почина на 16 години, през 2009 година.

„С натежало сърце ви информирам, че моята красива и смела съпруга загуби двугодишната си битка с рака. Тя води една много тежка борба, но с много любов и подкрепа от всички, които я обичаха“, казва още Траволта.

Актьорът сподели новината през нощта в социалните мрежи. И допълни, че семейството му би предпочело да се сбогува с любимата му далеч от прожекторите.

„Любовта и животът на Кели винаги ще се помнят. Ще отделя известно време, за да бъда до децата си, които загубиха майка си, така че ми простете, ако не чуете нищо от мен за известно време. Знайте обаче, че чувствам любовта и подкрепата ви през предстоящите седмици и месеци“, завършва признанието си той“.

Дъщерята на Кели — Ела, също отдаде почит на майка си. Тя сподели „Обичам те толкова много мамо“.

В официално изявление пред списание „Пийпъл“, говорител на семейството обобщи накратко случващо се. Кели е страдала от две години от рак, но е предпочела да запази новината в тайна. Тя се подложила на лечение, което обаче не е било успешно. И след смъртта й семейството настоява да бъдат оставени да скърбят спокойно.

Трагедия в Холивуд, Джон Траволта загуби съпругата си Кели Престън сн. Flickr

Трагедия в Холивуд, Джон Траволта загуби съпругата си Кели Престън сн. Flickr

„Никога не съм срещала толкова любящ, смел, красив и силен човек като теб. Благодаря, че беше до мен, независимо от всичко. Благодаря ти за любовта. Благодаря ти за помощта и че направи този свят по-добро място. Ти правиш живота толкова красив и знам, че ще продължаваш да го правиш. Толкова те обичам, мамо“, завършва изповедта си Ела.

Актрисата не успя да пребори рака сн. Уикипедия

Актрисата не успя да пребори рака сн. Уикипедия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар