Лиса Мари Пресли съсипана: Синът ми се застреля! (Всичко за драмата)

Лиса Мари Пресли съсипана: Синът ми се застреля! (Всичко за драмата)
4 (80%) 1 vote

Лиса Мари Пресли в депресия, синът й се застреля

Огромна трагедия сполетя Лиса Мари Пресли. Единствената дъщеря на Елвис загуби най-големия си син Бенджамин преди дни. Момчето почина неочаквано, след като се простреля смъртоносно с огнестрелно оръжие. Трагедията се е разиграла в неделя сутрин в Калифорния, пише „Дейли мейл“.

Певицата е съкрушена и отказва да говори, с когото и да е. Мениджърът на звездата заяви, че тя все пак се държи заради децата си. И моли всички да я оставят да скърби спокойно.

Лиса Мари има четири деца — дъщеря и син от първия си брак с Дани Коуф и две деца на 11 години от четвъртия си брак с Майкъл Локууд. За сина си Бенджамин казваше, че той е като преродения Елвис Пресли, а приликата помежду им понякога плашеше и самата нея.

Бенджамин също се занимаваше с музика като майка си и дядо си, като преди 11 години подписа с Юнивърсъл договор за 5 милиона долара. Младежът имаше доста успешна кариера и доста фенове, а майка му не криеше, че той е любовта на живота й.

Няма информация младежът да е имал проблеми с дрогата или наркотиците. Тепърва ще се изяснява, дали при инцидент, или при опит за умишлено самоубийство си е нанесъл огнестрелната рана. Съседи чули изстрел в шест сутринта и незабавно повикали полиция. Патрулът се отзовал на сигнала до минути. В рапорта на полицаите обаче пише, че младият мъж си е нанесъл сам изстрел в горната част на тялото и вече е бил мъртъв, когато те пристигнали. Извиканата на мястото на трагедията линейка също дошла почти веднага. Но медиците само констатирали смъртта му.

Синът на Лиса Мари Пресли се застреля сн. Инстаграм

Синът на Лиса Мари Пресли се застреля сн. Инстаграм

Що се отнася до Лиса Мари, изпълнителката и цялото й семейство страдат заради загубата на младежа. Никой от тях никога не е коментирал Бенджамин да има някакви проблеми с дрогата, въпреки че майка му години наред имаше доста сериозен проблем с алкохола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар