Шеф Манчев влюбен в бъдещата си тъща

Гласувайте за статията

Шеф Манчев се носи на крилете на любовта с нова изгора

Шеф Манчев не остана дълго без жена, след като се раздели и с майката на най-малкия си син. Само 3 месеца, след като Александър се появи на бял свят, баща му заряза неговата майка Цветомила.

Поредната тръпка на известния кулинар е атрактивна блондинка на име Ива. Тя се занимава с реклама, но по-интересното е, че е майка на гаджето на сина му Христо.

Манчев се запознал с новата си изгора по време на вечеря в ресторанта му. 18-годишният Христо решил да заведе приятелката си Елина и майка й в ресторанта на баща си.

От пръв поглед Иван Манчев се влюбил в настоящата си половинка. Той споделя, че тя е невероятна жена.

В началото двамата усилено пазили връзката си в тайна. Но напоследък все по-често могат да бъдат засечени заедно на публични места.

Те се появиха за пръв път заедно на рождения ден на фолк звездата Анелия, която е родена на 1 юли. След партито, влюбените заминаха на почивка в Гърция с приятели.

Приближени до известния кулинар разкриха, че въпреки всичко той продължавал да поддържа перфектни отношения с майките на трите си деца.

Виктория и Христо са плод на любовта с първата му съпруга. Варненката Цветомила го дари със син Александър, който вече е на 1 година, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар