Емануела избухна на протестите (Куп родни изпълнители я подкрепиха)

Емануела избухна на протестите (Куп родни изпълнители я подкрепиха)
3.67 (73.33%) 3 votes

Емануела се появи на протестите в София

Емануела се включи в протестите. Тя се появи на жълтите павета заедно с част от колегите си. Заедно с нея бяха Галин, Теди Александрова, Тони Стораро, Фики, Бони, Лидия, Емрах, Десита, Диона, Ариа и хора от екипите им.

Изпълнителите заявиха категорично, че не подкрепят определена политическа партия, а просто желаят да изразят недоволството си от затварянето на нощните клубове.

Те заявиха, че като останалите хора, желаят просто да работят, а не да стоят у дома.

„Музиката не е вирус“, заявиха фолкаджиите на метри от входа на Партийния дом.

Призивът им е нощните клубове да отворят, тъй като в продължение на  три месеца не са работили и поредното им затваряне поставя в финансово състояние хората, които работят в тази сфера.

„Пуснаха ни за 2 седмици, сега отново ни затвориха“, коментира Теди Александрова.

Емануела е категорична, че като цяло заповедта е изключително глупава. Тя заяви, че не може един бранш да бъде ограничен, а друг – не.

„Моловете работят, градският транспорт, зали и в един момент затварят само нас“, добави фолкаджийката.

„Бясна съм като повечето хора. Какво затваряш? Ти ли ще ми платиш тока този месец? Ти ли ще ми нахраниш детето през месеците. Колко месеци може да издържим?“, избухна Роксана.

„Никой от нас не е голяма работа. Кой си ти да решаваш децата ми кога да ядат. Въобще не ви пука!“, допълни още гневната певица, цитирана от Хот нюлс.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар