Надрусаният Явор Бахаров се отървава с 3 години условно

Гласувайте за статията
Явор Бахаров доказа, че е непоправим хулиган

След три отлагания на съдебното дело срещу друсания актьор Явор Бахаров най-накрая бе даден ход от Районния съд в Разлог – пише в. „Уикенд“. Актьорът се изправи пред Темида, след като в началото на годината бе хванат да шофира след употреба на алкохол и наркотици в Банско – припомня изданието.

На 8 февруари Явор Бахаров, облечен в скиорски одежди и с каска на главата, беше хванат да шофира на улица в Банско с над 1,4 промила алкохол. В организма му бяха открити и следи от наркотици. Актьорът прекара една нощ в ареста и излезе на свобода срещу парична гаранция от 5000 лева в очакване на делото си.

Към обвинението за алкохол и наркотици е добавено и второ – за извършване на престъпление в условията на повтаряемост. Причина за това е, че през 2016 г. актьорът отново е шофирал пил и има присъда от съда в Бургас. Последното му наказание бе пробация за хулиганска проява. Вследствие обаче той не си взел никаква поука и само 4 години по-късно пак си показа рогата.

Наказанието, което този път законът предвиждал за деянието на Явор Бахаров било лишаване от свобода от 1 до 5 години. Най-вероятно той ще получи 3-годишна условна присъда – коментират пред изданието опитни юристи.

Явор пак отърва кожата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар