Брендо вдига тайна сватба

Брендо вдига тайна сватба
5 (100%) 1 vote
Голямата щерка на кокаиновия бос Брендо раздаде покани за сватбата си

Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо вдига сватба – пише в. „Уикенд“. По-голямата му щерка Александра се готви да мине под венчило само година след като се сгоди на остров Миконос. Баща й обаче щял да пропусне събитието, което в разгара на лятото ще събере родния хайлайф при пълна конспирация – отбелязва изданието.

Бъдещият зет на Брендо толкова се притеснявал да не се прочуе, че настоявал Александра да изтрие общите им снимки в социалните мрежи.
Бъдещата булка изпратила покани на около стотина души. Изненадата на близките й била огромна, тъй като на сватбената картичка липсвали дата, час и място на венчавката. От съображения за дискретност те щели да бъдат съобщени допълнително. Така младоженците се надявали да избегнат нежелани гости в лицето на полицаи и папараци.

Александра работи като продуцент в Би Ти Ви. Тя се труди от няколко месеца в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, в което се грижи за всичко, случващо се преди и по време на ефир. На сватбата вероятно Брендо няма да присъства, но там задължително ще е майката на булката Моника Добринова и по-малката сестра Лара. Още когато бе невръстно момиче Лара бе отвлечена и за освобождаването й татко й плати огромен откуп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар