Дара рисува скици на дрехи, които след това превръща в сценични тоалети

Съвсем скоро младата изпълнителка Дарина Йотова - Дара представи нов музикален проект озаглавен "Ай Ай". За реализацията на парчето от идея до факт, работата с приятели и творчеството по време на пандемия, тя говори напълно откровено пред вестник "Телеграф". "Идеята се появи няколко месеца преди да пуснем песента, а докато един проект се превърне във факт има доста път, който трябва да се извърви. Като започнем от написването на мелодията и текста до организирането на стилист, фризьор, гримьор, режисьор, оператор и не на последно място силен екип зад гърба ти, който да помогне да направиш всичко това възможно. Създадох песента заедно с Кристиан Тарчеа - Моноар, с когото работя за трети път и всичко се случи много бързо. След това отидох на гости на Венци (бел. ред. Венци от музикалното дуо Павел и Венци Венц) и заедно написахме българския текст на "Ай Ай". Работих с много любими хора по този проект и със сигурност това го прави един от най-специалните за мен", разказва Дара.

Ефектна визия

Във видеото към песента тя залага на ефектна визия, като не крие, че често сама измисля своите сценични тоалети. Ключов момент в избора й на тоалети е начинът, по който се чувства. "Начинът, по който се чувствам и виждам света чрез дрехите си. Напоследък обичам да измислям различни дизайни, рисувам скици, които после се превръщат в сценични тоалети с помощта на мама. А когато става дума за цветове - колкото по-шарено и ярко, толкова по-добре", споделя изпълнителката. Дара признава, че пандемията не се е отразила на творчеството й. "През цялото това време бях в "Като две капки вода" и ежедневието ми беше запълнено с репетиции за различните образи. Идеите ми никога не свършват, когато имам вдъхновение, а в моментите, в които хората остават сами, стават още по-креативни", казва изпълнителката. По време на изолацията Дара разкрива, че е започнала отново да рисува, както и да готви. Тя споделя също, че е направила и песен в домашни условия. Лятната си почивка изпълнителката ще прекара във Варна с приятелите и семейството си.

Гадже

Но и не и с гадже. Певицата признава, че няма мъж до себе си. "В момента съм в такъв период, че нищо и по никакъв начин не може да ме привлече, освен ако не се казва Дрейк и няма десет награди "Грами" (смее се). Шегувам се, но наистина съм в момент, в който съм се отдала изцяло на кариерата си, на този етап това е приоритет", разкрива Дара. [caption id="attachment_634699" align="aligncenter" width="300"]Дара открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм Дара открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм[/caption] Тя споделя също и че в училище не е имала гадже, а първата й целувка е била чак на 17 години. "Може да прозвучи странно, но аз не съм имала гаджета в училище. Дори първата ми целувка беше на 17 години, а тогава вече бях в София, защото участвах в "Х Фактор", разкрива певицата, предават от monitor.bg.