Седмичен хороскоп за 11-17 юли – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Периодът ще бъде спокоен за вас и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да форсирате хората и събитията. Някои от вас може да решат, че точно сега имат нужда от почивка и от повече развлечения – моментът е много подходящ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални, ще изпитвате потребност другите да ви угаждат и ако това не се случи, няма да ви стане никак приятно.

Скорпион
Ще бъде добре, ако обърнете внимание на някои изостанали дела, свързани с работата и финансите ви. Ако още не сте закрили банкова сметка, която не ви трябва, или не сте платили стари задължения, направете го – моментът е много подходящ за това. Не е удачно точно сега да давате пари назаем – може да съжалявате. Ако вече сте допуснали тази грешка, през следващите дни ще имате възможност да си извлечете поука.

Стрелец
Много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Знайте, че планетите ви дават чудесната възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си – може да пътувате заедно или да излизате по-често. Любовните преживявания ще бъдат много силни през следващите дни.

Козирог
Периодът е доста благоприятен за вас, що се отнася до личните финанси и работата с пари – може неочаквано да получите средства или пред вас да се открие шанс за допълнителни приходи. Понеделник и вторник са подходящи за уреждане на финансови и бизнес въпроси – инстинктът ще ви помага да взимате правилни решения. В сряда има вероятност да попаднете в по-напрегната ситуация или просто да се почувствате изнервени.

Водолей
Добре е да обърнете повече внимание на себе си и да отделите време за почивка и за развлечения – изминалите седмици бяха по-напрегнати за вас и сега е моментът да разпуснете малко. Най-трудните астрологични влияния, които ви въздействат от известно време насам, вече започват да отшумяват, така че има вероятност да намерите разрешение на някои проблеми.

Риби
Ще умувате и ще трябва да вземете решения, защото иначе около вас ще настъпи хаос. Ще трябва така да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред и отговорностите да са ясни, за да се справите с някои битови, рутинни или административни въпроси. Ще се наложи да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите сега.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар