Седмичен хороскоп за 11-17 юли, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Най-важното условие за успех и в личните, и в служебните отношения, а също и в начинанията, свързани с бизнес, е да се стремите към разбирателство и да работите в екип. Дори да ви се иска да наложите мнението си, спрете за миг и дайте възможност на хората около вас да споделят какво мислят. Ако през изминалата седмица, сте чувствали безпокойноство, не се тревожете – периодът отминава.

Телец
Идните дни ще бъдат време за почивка и за довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да се открият нови перспективи – и в личен, и в служебен план. Не се учудвайте, ако наяве излизат несвършени задачи от близкото минало или пък просто нищо не се случва – застоят ще бъде закратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо.

Близнаци
Ще се справяте по-добре с всекидневните си задачи и ангажименти, ако довършвате започнатото и сте малко по-старателни и съсредоточени в това, което правите. Преодолейте склонността си да летите нависоко и слезте на земята, като обърнете специално внимание на делничните неща – домакински задължения, плащане на сметки и рутинни задачи.

Рак
Ще трябва да помислите добре и да вземете решение кой път да следвате оттук нататък. Макар че може би ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предвид, че от вас зависи повече, отколкото си мислите. Не бихте могли да промените реалността и ще трябва да я приемете, но може да промените нагласата си към нея.

Лъв
Ще трябва да приемете, че материалните блага, към които се стремите, няма да дойдат по друг начин, освен чрез труд и използване на личните ви дарби и професионални умения. Финансовите трудности, през които много от вас преминават, са знак, че трябва да престанете да разчитате на други хора, например родители или приятели, или още по-зле – на хазарт, а да си стъпите на краката и да поработите здраво.

Дева
Най-добре ще бъде да се съсредоточите върху изпълнението на неотложни дела и рутинни задачи – оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат много по-силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното развитие. В понеделник и вторник може да свършите доста добра работа, тъй като ще бъдете концентрирани и много продуктивни.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар