Бруклин Бекъм вдига сватба с милиардерската щерка Никола Пелц (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Синът на Виктория и Дейвид предложи брак на Никола Пелц

Бруклин Бекъм, който е най-големия син на Виктория и Дейвид и е на 21 г е направил предложение за брак на приятелката си, 25 годишната Никола Пелц.

Младежът, който се изявява като фотограф се среща с милиардерката дъщеря на известния американски индустриален предприемач Нелсън Пелц в продължение на 10 месеца.

Бруклин споделил на приятелите си, че е направил предложение за брак на любимата си и в неговата компания са наясно, че е много влюбен и сериозно обвързан. Дейвид и Виктория благословили брака на младите. Цялото семейство е въодушевено от тази хубава новина. След серия от трудни отношения с бивши гаджета, той най-накрая открил подходяща половинка.

Влюбеният до уши Бруклин Бекъм се сгоди за Никола Пелц с благословията на семейството си
Снимки: Инстаграм

Най-доволна била майка му, която е много претенциозна, но харесала бъдещата си снаха.

ПР-агентът на Бруклин, който представлява интересите и на неговите родители отказва коментар  за събитието. Така, че британските медии не могат да се закълнат колко достоверна е тази информация.

Преди да се запознае с богата госпожица Пелц той имаше афера с актрисата Клоуи Грейс Морец и модела Хана Крос. Никола, преди да срещне Бекъм-младши имаше роман с Ануар Хадид, а според слуховете и с Джъстин Бийбър, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар