Хороскоп за 10 юли, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Труден ден за вас, свързан с кавги и неразбирателства. Внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации и с близките си. Не реагирайте бурно и необмислено. Ще получите предложение, което ще ви заинтригува. Не бързайте да давате окончателен отговор и се опитайте да го погледнете от всички страни.

 

Телец

Днес бъдете по-разумни и овладявайте емоциите си. Разсеяни сте – всичко ще ви дразни. Има неща, които ви тревожат, но едва ли ще се справите с намирането на решение. Обръщайте внимание на детайлите – може да изпуснете нещо важно. Имате нужда от време само за себе си.

 

Близнаци

Ще се появи ситуация, в която имате чувството, че не се вписвате. Не оставайте с впечатлението, че трябва да покривате чуждите стандарти – имате свои собствени, с които се чувствате комфортно. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома. Обърнете внимание на семейството си.

 

Рак

Проблемите ви могат да станат по-сериозни днес. Ще се наложи да проведете разговор, който може да прерасне в конфликт. Ако разберете, че няма смисъл да убеждавате в мнението си, прекратете го. Фокусирайте се върху изпълнението на задачите си и намерете начин да излезете от минорното си настроение.

Лъв

Ако виждате, че задачите ви няма да бъдат изпълнени по начина по който искате, не се опитвайте да продължите по същия начин. Запазете спокойствие и погледнете на ситуацията от друга гледна точка. Използвайте въображението си да откриете нестандартни решения.

 

Дева

Ще подходите към задачите за деня по различен начин, който може да озадачи околните. Не се влияйте от мненията им – ако виждате положителен резултат, продължете по същия начин. Обърнете внимание на приятелите си – някой ще има нужда от помощта ви.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар