Камерън Диас става бизнесдама (Вижте новото й начинание)

Камерън Диас започва нов бизнес със своя приятелка сн. Инстаграм
0

47-годишната Камерън Диас гледа първото си бебе и стартира нови проекти

Камерън Диас не се снима във филми от пет години. Усмихнатата актриса като че ли се оттегли от светлината на прожекторите, за да отдели повече време на себе си и личния си живот. През януари тази година 47-годишната актриса стана майка за пръв път.

В момента тя се е отдала на майчинството, а ситуацията с коронавируса просто съвпада с този период, в който Диас си стои предимно вкъщи. Но въпреки това Камерън иска да отвори нови хоризонти пред себе си, макар и те да не са свързани с киното.

Холивудската звезда започна да произвежда вино, което е органично и веган, тъй като не са използвани никакви агресивни химически пестициди при обработката му. „Дълги години бях просто консуматор на виното, понеже обичам тази напитка, но никога не се бях интересувала от процеса му на получаване. Скоро научих, че не е толкова важно какво ще добавите към продукта, а какво няма да добавите!“, сподели актрисата.

Камерън си партнира със своя приятелка в стартирането на този бизнес – Катрин Пауър, създателката на бранда „Who What Wear“. За момента те предлагат два вида вино – бяло и розе. Брандът им се казва „Avaline“, пише eva.bg.

Камерън Диас започва нов бизнес със своя приятелка сн. Инстаграм
Камерън Диас започва нов бизнес със своя приятелка сн. Инстаграм

Камерън обяснява в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, че всичко е започнало в един красив следобед в Лос Анджелис. Тогава тя и приятелката й Катрин Пауър осъзнават, че трябва да създадат гама от чисти вина. Камерън вярва, че ключът към здравето е балансът, а той се крие в чистите съставки на всичко, което консумираме. Затова тя започва да произвежда вино, което е органично и веган.

 

View this post on Instagram

 

If you’re wondering how @avaline came about, here’s our story! ? @katherinepower #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.