Меган Маркъл се тревожи за Арчи (Актрисата се притесни за психичното му здраве – Подробности)

Меган Маркъл се тревожи за Арчи (Актрисата се притесни за психичното му здраве – Подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Нови тревоги налегнаха калифорнийската принцеса, синът й Арчи не контактува с деца

Меган Маркъл и Хари повече от шест месеца не живеят във Великобритания. След като се преместиха от Канада в САЩ, двойката започна да води уединен живот.

Херцозите на Съсекс рядко се срещат с приятели, не общуват и със съседите си. Според Дейли Мейл калифорнийската принцеса има още една причина за голямо безпокойство. Тя се оплакала на приятели, че се притеснява за Арчи. „Нейният наследник трябва да се научи на социална адаптация в кръга от деца на приблизително същата възраст като него. Заедно с възрастните, той никога няма да придобие необходимите умения “, казва запознат със ситуацията в семейството.

Калифорнийската принцеса сега се сети, че сина й има нужда от роднини и други деца
Снимка: Гугъъл

Пак според същия източник Меган би искала едногодишния й син да посещава детска градина заедно с други деца. Които са му връстници и така ще се научи да е контактно дете, а не затворено в себе си момче.

Херцогинята обаче смята, че това е невъзможно. Тя се има за твърде известна, за да посещава такива места, които се посещават от деца на обикновени хора, твърди анонимният източник.

„Тя имаше идея да се присъедини към общността „Мама и аз”, тъй като според проучванията се ползва с добро име, но плана й не се осъществи заради пандемията. Херцогинята все още не е намерила изход от проблема, който ако не реши в най-скоро време, рискува психичното здраве на сина си, предават от graziamagazine.ru.

Впрочем Арчи вече е проходил, са последните новини от семейството на Меган и Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар