Кралски фотограф към Хари: Спри да слушаш жена си! (Вижте тук)

Кралски фотограф към Хари: Спри да слушаш жена си! (Вижте тук)
4 (80%) 3 votes

Според кралския фотограф принц Хари трябва да отговаря за смелите си изказвания пред Елизабет Втора

Според кралския фотограф Артър Едуардс принц Хари трябва да отговаря за смелите си изказвания пред Елизабет Втора. Преди няколко дни херцогът на Съсекс заедно със съпругата си Меган Маркъл се свърза с младите лидери на Фонда на Кралския съюз, създаден от Елизабет Втора, за да подкрепи младите таланти по целия свят.

По време на пламенната си реч принц Хари отбеляза, че Общността на нациите, обединяваща почти всички бивши колонии на Обединеното кралство, трябва да признае грешките на миналото, дори ако това не би било удобно за някого.

Думите на Хари възмутиха кралския фотограф Артър Едуардс, който отбеляза, че принцът не трябвало да критикува това, на което баба му „държи повече от всичко друго“. „Принц Хари има право на своето мнение. Но критикувайки тази организация, която е така скъпа на баба му, той пропусна въпроса… За нея това е голям удар – независимо какво може да каже дворецът в официално изявление“, каза Едуардс, цитиран от британския таблоид „The Sun“.

„Време е Хари да спре да слуша жена си, която очевидно е задръстила главата му с тези идеи“. „Тя далеч не е почитателка на обожаваната от Нейно Величество Общност. Несъмнено, след службата през март в Уестминстърското абатство, Меган беше нетърпелива да напусне възможно най-скоро“.

Артър Едуардс добавя, че думите на херцозите, които между другото са президент и вицепрезидент на организацията, могат да „опетнят“ репутацията на фонда. Освен това те могат да окажат отрицателно въздействие върху по-младото поколение, което не е толкова запознато с историята на Общността.

Според кралския фотограф Артър Едуардс принц Хари трябва да отговаря за смелите си изказвания пред Елизабет Втора сн. YouTube

Според кралския фотограф Артър Едуардс принц Хари трябва да отговаря за смелите си изказвания пред Елизабет Втора сн. YouTube

Припомняме, че Меган Маркъл отдаде почит на страните, принадлежащи на Общността, в сватбения си тоалет. 53 цветя, символи на всяка държава, бяха избродирани на булото на херцогинята, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар