Любовник на Мариана Векилска я върнал в родината (Всичко за новата й тръпка) Преглеждания: 13755

Мариан Векилска в "На кафе" подмладена и разхубавена Снимка: .razkritia.com
0
3/5 - (1 vote)

Журналистката последва сърцето си, отказа се от 12 бона заплата

Мариана Векилска, която се прибра от Брюксел призна, че се е върнала не само заради децата си, а и заради новото си гадже.

Младият мъж, който открадна сърцето на разведената журналистка бил на 30 години, който се образовал в Лондон и сега има бизнес интереси в областта на туризма. Заради него бившата водеща се прибра в България и заяви, че парите не са на първо място в живота й, а личното щастие, което включва новата й тръпка, но и сина й Момчил.

Мариан Векилска в „На кафе“ подмладена и разхубавена
Снимка: .razkritia.com

Мариана казва, че много рядко имала възможност да го вижда защото не можела да се връща когато си поиска. А той е тийнейджър на 15 г и има нужда от майка.

„В Брюксел успях да се адаптирам прекрасно. Имах и среда, и приятели. Работата ми беше съвсем  по-различна от тази в телевизята и това бе, което ми хареса. Бях в група за преговори, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи”, казва тя.

И допълва, че все още не е решила как ще продължи живота й от тук нататък, но в бТВ не иска да се връща, но е категорична, че ще завърши промяната, която  започва, предават от show.blitz.bg, цитирайки „България днес“.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.