Как Брад Пит и Анджелина Джоли успяха да подобрят отношенията си? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

През последните седмици Брад Пит и бившата му съпруга са подобрили отношенията помежду си

Наскоро стана ясно, че напрегнатите отношения между Брад Пит и Анджелина Джоли са на път да се изгладят. Двамата вече спокойно разговарят един с друг. Въпреки бурния развод, който продължи толкова години, Анджелина и Брад все пак успяха да намерят път един към друг и то най-вече заради децата.

Наскоро Пит беше забелязан да напуска къщата на Джоли с мотоциклета си. Според „Hollywood Life“ актьорът е бил в дома на бившата си съпруга цели два часа, което е направо чудо предвид липсата на комуникация помежду им през последните години. Слуховете са, че двамата не са обсъждали развода си, защото не са присъствали адвокатите им. Актьорът и актрисата са обсъждали предстоящия рожден ден на биологичните им деца Нокс и Вивиан. Те навършват 12 години само след 3 дни – на 12-ти юли. Само преди няколко дни пък Брад и Анджелина организираха отделни партита за рождения ден на дъщеря им Шайло, която навърши 14 години на 27-ми май.

Оказва се, че помиряването на Брад Пит и Анджелина Джоли се дължи на много дълга семейна терапия. Списание „People“ пише, че според техен източник, двамата са решили да потърсят професионална помощ, за да подобрят отношенията си. Благодарение на нея, Брад и Анджелина са успели да постигнат споразумение за попечителство.

Брад Пит и Анджелина Джоли подобрили отношенията помежду си след дълга семейна терапия сн. YouTube

Брад Пит и Анджелина Джоли подобрили отношенията помежду си след дълга семейна терапия сн. YouTube

„Определено се нуждаеха от помощ, за да разрешат всички проблеми с попечителството и за да може Анджелина да се довери отново на Брад в ролята му на татко. А Брад обича да прекарва колкото се може повече време с децата. Изглежда много по-щастлив“, цитира своя източник списанието, като допълва, че на двамата бивши съпрузи им е отнело много време и много часове семейна терапия, за да стигнат до този момент, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар