Галин избухна: Не затваряйте дискотеките! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Галин е бесен на взетите от властта мерки срещу разпространението на коронавируса

Галин е бесен. Поп фолк изпълнителят не иска да се затварят нощните клубове, където той и много негови колеги си изкарват прехраната. „Хем здравето е важно, хем стойте гладни! Или да ни дадат елементарни помощи, или да не ни затварят!“.

Това мнение изрази поп фолк изпълнителят в своя Инстаграм профил. Той е бесен заради възможността дискотеките пак да бъдат затворени. „По-добре да си работим и в един момент да го изкараме този вирус, а не да ни оставят гладни“, критикува решенията на НОЩ Галин.

Поп фолк изпълнителят споделя пред феновете си в социалните мрежи, че за него здравето е на първо място, но трябва и да се помисли за заетите в бранша, които според него са над 150 хиляди. „Как ще обясните на една майка, която работи като сервитьорка в дискотека, че здравето е най-важно, когато тя няма 5 лева, с които да купи храна на децата си и никой от държавата не вади 5 лева, за да й помогне“, гневи се Галин.

Той споделя също, че получава десетки съобщения от лекари и медицински сестри, които го критикуват остро заради позицията му, пише „България днес“. Галин им отговаря категорично. „Аз разбирам медицинския персонал, но разберете и вие, вашите заплати си вървят“.

Според поп фолк изпълнителят държавниците са привидно загрижени за хората, а реално всички в бранша трябва да останат гладни. Певецът е на мнение, че дължат поне елементарни помощи на всички сервитьорки, барманки, танцьорки и охранители. „Луд съм, защото смятам, че е по-д0бре евентуално, ако се разболея и го изкарам. При 95% от случаите минава и заминава“, завършва ядосано Галин.

Галин е бесен, че затварят дискотеките сн. Инстаграм

Галин е бесен, че затварят дискотеките сн. Инстаграм

Продуцентът и изпълнител на едни от най-големите летни хитове този сезон подкрепя министър-председателя Бойко Борисов и също е на мнение, че цялата държава трябва да е отворена, както е в момента. „Ще има повече заразени, но ако няма да дават помощи, вариантът е само един – да работим“, казва изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар