Мария Игнатова с космическа заплата в бТВ

Мария Игнатова с космическа заплата в бТВ
5 (100%) 1 vote

Вижте колко ще получава Мария Игнатова в бТВ

Мария Игнатова се уреди с космическа заплата в бТВ, след като близо два месеца преговаря с Иван и Андрей за мястото на Венета Райкова  в „Папараци“, узна HotArena.

Наследницата й се задържа на този пост два сезона и половина, а от септември водеща на „Господари на ефира“ ще седне в креслото й.

Бившата половинка на Рачков стоя година и половина без работа. В началото на годината тя направи опит да се върне на сцената, макар и само с клубни изяви. Комедийното й шоу „Без грам Инстаграм“ имаше само две изяви и не се постигна желания успех.

Мария Игнатова се свързала с Иван и Андрей още в началото на месец май. От началото на извънредното положение предаването бе свалено и продуцентите решили да се възползват от възможността и да прекратят отношенията си с Венета Райкова.

Писателката получавала месечно възнаграждение в размер на 6000 лева, докато Игнатова ще прибира по 10 000 лв. Очакват се и промени в концепцията на предаването. Мария Игнатова ще се изявява не само като негова водеща, но тя ще има задачата да застава лице в лице със звездите и да ги интервюира извън телевизионното студио.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар