Фурия на 72: Майката на Стоичков яхна мотор! (още подробности за леля Пенка)

Фурия на 72: Майката на Стоичков яхна мотор! (още подробности за леля Пенка)
5 (100%) 1 vote

Майката на Стоичков си е все такава луда глава!

Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков, продължава да е луда глава, нищо, че е на достолепните 72 години.

Стоичков

Майката на Стоичков стана рокерка

„Вече съм рокерка“, похвали се пред приятелите си във Фейсбук пенсионерката, която от няколко дни хвърчи из улиците на Пловдив с мотор.

Леля Пенка обаче е разумен шофьор и не се качва на возилото без специална екипировка. Якето и каската са й винаги под ръка, а на младежкия й дух завиждали всички в пловдивското село Ясно поле, къде живее от години.

Там Пенка Стоичкова е дори по-популярна и уважавана от сина си. Ползвала се с голям авторитет и нямало казус, по който да ней търсят мнението.

През последните години за нея основно се грижат по-малкия й син Цанко и дъщеря й Петя, които също живеят в Пловдивско. Освен, че я водят по ресторанти и заведения, задължително я вземат със себе си и на почивките си.

Голямата мечта на леля Пенка била да отиде на море в Гърция и още миналото лято желанието й се сбъднало и тя била на ваканция с дъщеря си и нейното семейство в южната ни съседка.

С Христо се виждала най-рядко, особено след като баща му Стоичко се спомина. Не е тайна, че фамилията често е разкъсвана от скандали и спорове и неведнъж Камата публично се е отричал от роднините си.

Те също са се изказвали доста остро по негов адрес, но пък в периодите, в които са в добри отношения, не пропускат да го благославят. И да благодарят, че им е помагал финансово през годините на звездната си кариера.

Леля Пенка не крие, че той много й липсва. Когато се събира семейството на празници, тя задължително слага и негова снимка на масата, пише Ретро. Тя се чува редовно и с внучките си Мика и Христина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар