Ива Софиянска със скромно парти за рождения си ден (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Ива Софиянска с градинско парти за рождения си ден

Ива Софиянска отпразнува рождения си ден със скромно градинско парти. Без яхти, шампанско за хиляди левове и черен хайвер премина 33-тия рожден ден на снахата на Васил Божков. За първи път от години Ива Софиянска отбеляза празника си тихомълком и в домашна обстановка.

За тазгодишния си рожден ден половинката на Антон Божков – единствения син на олигарха, организирала скромно градинско парти. Купонът за празника на Ива се състоял по светло в градината на дома, където живеят Ива, Антон и децата им. Тържеството за 33-тия рожден ден на Софиянска не било съвсем в тесен семеен кръг. Но този път покана за него получили само най-близките приятелки на Божкова. Сред тях не бил нито един от колегите й в Нова телевизия.

Почерпката се състояла в разнообразие от коктейли, бира в кенчета и бургери на барбекю. Суетната рожденичка пък дори нямала желание да се наконти с хубав тоалет, а посрещнала личния си празник съвсем неглиже по дънки и тениска. Партито приключило привечер и без заря и триетажна торта, с каквито снахата на Божков се изфука миналата година. Едва ли обаче свекър й е я оставил без подарък и честитка, нищо, че е в Дубай, пише „Ретро“.

Припомняме ви, че откакто Васил Божков се сдоби с 18 обвинения, а синът му Антон е у дома под гаранция от 1 милион лева, Ива Софиянска е ограничила светските си изяви и вече води изключително потаен живот.

Ива Софияnska отпразнува 33-тия си рожден ден тихомълком у дома сн. YouTube

Ива Софиянскa отпразнува 33-тия си рожден ден тихомълком у дома сн. YouTube

От профилите й в социалните мрежи се вижда, че от началото на лятото дъщерята на Стефан Софиянски си е позволила само веднъж да излезе на нощно заведение. Тя вече бяга от претъпканите ВИП ресторанти като дявол от тамян и прекарва повечето време в дома си заедно със съпруга си, двете им деца Васил и Мая и новия им домашен любимец – куче френски булдог, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар