Д-р Неделя Щонова отказала брак на милионер в Щатите! (виж тук) Преглеждания: 1309

Неделя Щонова за пореден път показа характер и класа
0
Оценете този post

Д-р Неделя Щонова можела да се омъжи за милионер!

Красивата и грациозна Неделя Щонова днес нямаше да радва мъжката телевизионна аудитория, ако преди години животът на милионерска събруга я бе изкушил.

Неделя Щонова
Неделя Щонова за пореден път показа характер и класа

Чаровната докторка е била пред брак с американски богаташ, но за негово изумление, избягала от 5-звезден лукс, за да се върне в родината си.

В плен на сексапила на д-р Щонова попаднал янки по време на специализацията й във Висшето училище по медицински науки „Уайл Корнел“ в Ню Йорк. Тогава тя била на 26 години.

„Можех да се омъжа за милионер. Трябваше да остана в Америка. Щях да живея в къща с 9 стаи. В двора имаше три далматинеца и езеро с два лебеда. По сценарий се предвиждаше да тичам в околността с разперени, безделни ръце и да дремя в пристанището на тази „луксозна сполука“. Концерти, лакирани каляски, кина, обяди.

Щях да играя тенис по цял ден и да свиря на пиано „Фантазия в две части“ от Бах. Но не беше и не е моето нещо това. Сама да пъхна дулото, на този безсмислен живот, в дясното си ухо?! Изпълнена с нежелание да се гръмна с подобна нелепост, аз се прибрах в България“, призна д-р Щонова.

С днешна дата тя никак не съжалява за решението си да зареже каляските и безделието, което е щял да й подсигури американският й съпруг. Освен, че е телевизионна звезди, онзи ден докторката получи надрада от Българската академия на науките.

Отличието „Медии и социално отговорно поведение в условията на глобална пандемия“, част от шестото издание на Националните Медицински награди 2020, й връчми академик Богдан Петрунов.

„Ние сме продукт на изборите, който правим. Това е. Искам да давам на хората. Искам да привнасям смисъл, знания и светлина в разрешаването на проблемите. Понякога успявам, друг път не успявам. Затова и самата аз не спирам да търся познанието. Затова написах и защитих докторска дисертация.

Просто се чувствам добре, когато правя смислени неща. За другите хора. Искам да помагам. За мен, за мира в моя ум и сърце, щастието е в труда, в даването, в помагането. Обичам работата си, обожавам я!“, добяви любимата тв докторка на зрителите.

Иначе, след отказания брак на американския милионер, в личен план днес д-р Щонова е щастливо омъжена за своя съпруг – архитект Валентин Маринов, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.