Последни новини за Григор Димитров

Гласувайте за статията

Ето какво се случва с Григор Димитров, който бе диагностициран с коронавирус

Преди няколко дни Григор Димитров е направил нов тест за коронавирус, след като на 21 юни стана ясно, че той е пипнал заразата.

Последният тест на тенисиста е отрицателен. Добрата новина бе съобщена в Twitter от хърватският журналист Давор Буразин.

Сънародникът мут Борна Чорич също е с негативен тест, това стана ясно от поста му. Буразин съобщи, че Чорич отново ще възстанови тренировките си след 14-дневната си изолация, след като е получил зелена светлина от лекарите.

От поста му би следвало да се направи извод, че Димитров и Чорич, които първи дадоха положителни проби за коронавирус миналия месец, вече са напълно здрави.

Заболяването бе причината Гришо да пропусне демонстративния турнир на Доминик Тийм „Thiem’s 7“, пише БЛИЦ. Но вече всичко е наред и много скоро той отново ще се върне на корта.

Заболяването на Григор и колегата му Джокович предизвика световен скандал след изказване на швейцарския комик Стефан Бусер, пише БЛИЦ.

Бусер заяви, че сърбинът не се е извинил за това, че е създал предпоставка за развитие на вируса и за това, че е заразил Гришо.

Комикът каза, че сърбите явно се извиняват само пред трибунала в Хага. В изказването си той сравни казуса с тенисиста с обвинения в геноцид през 2002 година сръбски президент Слободан Милошевич.

Но вчера Бусер се извини и пожела на всички да са здрави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар