Демонстрация на сила? Ким Чен Ун събра цяла армия на поклонението пред дядо си (Видео)

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун не просто се появи, но събра и цяла армия

Ким Чен Ун не само се появи, но и показа армията си. Лидерът на Северна Корея най-накрая направи официална публична изява, с която обаче отправи послание към целия свят. Лидерът избра да носи черни дрехи, докато се кланяше пред мемориала на дядо си в Пхенян. Ким Ир Сен е обявен за „вечен и непреходен президент“ на страната, въпреки че почина преди много години.

Самият лидер на Северна Корея бе придружен изцяло от мъже, повечето от които висши държавни функционери. Странното бе, че заедно с него имаше и армия от военни — нещо, което президентът досега сравнително рядко показваше пред света.

Каква е причината за рязката промяна в отношението на Ким не е ясно. Факт е обаче, че лидерът на страната се старае да опровергае слуховете, че има проблеми на полуострова, или че има заразени с коронавирус там.

36-годишният лидер наскоро заяви и друго – че няма да преговаря със САЩ, докато от там не променят позицията си по отношение на санкциите, предава КNDA.

„Към момента Северна Корея не е заинтересована от преговори със САЩ. И няма да допуснем един човек да използва страната, за да спечели преднина пред опонента си по време на избори. Докато Америка не направи отстъпки по отношение на ембаргото, ние също не сме заинтересовани от техните искания“, заяви Ким.

Ким Чен Ун с демонстрация на сила? сн. You Tube

Ким Чен Ун с демонстрация на сила? сн. You Tube

 

Той допълни, че е спрял ядрената програма и е поискал помощ от САЩ, но от там се опитали да му наложат други ограничения. В отговор ядрените опити били подновени, а диалогът с Америка замразен. Лидерът на страната даде да се разбере, че докато Тръмп и САЩ не променят становището си, той няма да приеме предложенията за нова среща. А последната му изява затвърди този факт. В черно Ким сякаш погреба надеждите на полуострова, че ще настъпи мир там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар