Ева Веселинова се изпокара с колегите си (Вижте защо не цепи басма на никого)

Гласувайте за статията

Русото изкушение от „На кафе” е на нож с панелистите на предаването

Ева Веселинова е в конфликт с всичките коментатори в домакинското шоу на Гала „На кафе”. Макар панелистите да се стараят да не демонстрират в ефир напрежението в отношенията си зрителите се досетиха, че Андреа Банда Банда и русокосата фурия са жестоко скарани.

Често в предаването те си разменят по някоя неуместна уж на шега забележка. Но е видно, че двете имат непримирима вражда.

Ева Веселинова се гласи да седне в стола на Гала
Снимка: Инстаграм

Бившата журналистка от „Господари на ефира” не пропуска шанс да се заяде с Банда Банда. Уж се майтапи, а коментарите й са неуместни и насочени към Андреа. Това вбесява младата влогърка, признават хора от кухнята на домакинското шоу. Дори се наложило я да отделят настрани, само и само да е далеч от най-върлата си врагиня.

От доста време Банда Банда стои сама, на далеч от колегите си, но запознати издават, че Веселинова е в конфликт и с останалите. Преди години тя бе една от участничките в „Мис Плеймейт” , а сега се кара и с водещата на предаването Гала.

За никого не е тайна, че блондинката се гласи да смени водещата и да се намърда в стола й когато я свалят продуцентите. Скоро тя успя да изкара от нерви емблематичното лице на „На кафе” Гала. Двете се сдърпаха в ефир и затова пуснаха реклама  за да не станат зрителите свидетели на целия цирк, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар