Хороскоп за 9 юли, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Днес трябва да сте съсредоточени. Работата ви ще изисква много срещи, ще изпадате в различни ситуации, с които трябва да се справите. Не се замесвайте в спорове и конфликти. Вечерта имате нужда от разтоварване, така че се обадете на приятели и се забавлявайте.

Телец
Днес ще сте по-разсеяни, но това не трябва да прави деня ви непродуктивен. Не изпадайте в крайности и не се претоварвайте – с по-добра организация ще се справите с много задачи. Денят не е подходящ за финансови дела. Отделете повече време за почивка – имате нужда да се отпуснете.

Близнаци
Ако се чувствате стресирани и изморени, не взимайте важни решения. Искате да купите нещо ново, но това едва ли ще оправи настроението ви. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие, и прекарайте повече време с хора, които ви правят щастливи – те ще подобрят мислите ви.

Рак
Денят ви ще е динамичен и времето ще минава бързо. Днес не рискувайте особено с парите. Дори да сте натоварени и изморени, ще се наложи да намерите време за някой приятел. Ако е възможно, излезте на кратка разходка в планината. Ще получите предложение, което засега не споделяйте.

Лъв
Днес ще бъдете в отлично настроение. Работата ви ще спори, ако си поставяте реални цели. Отделете време да обмислите някои бъдещи планове и идеи, за които вече имате известна подготовка и можете да започнете действия. Обърнете внимание на половинката си.

Дева
Днес ще обърнете повече внимание на финансовото си състояние. Ще се насладите на нещата, с които ще се поглезите, но ще се наложи да погледнете и на сериозните сметки и задължения. Не се стресирайте излижно – доброто планиране няма да доведе до недостиг на пари.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар