Как да задържите любовта на зодия Лъв?

Лъвът държи на любовта, сн. Фейсбук
0

Лъвът е либерален в любовта, но държи на верността и принципите

Когато говорите на Лъв за любов, опитайте се да му обяснявате нещата подробно. Той заслужава да му отделите повече време.

Хората, родени под влияние на този знак искат по-специално внимание и уважение. За тях са важни истинските причини за нещата, те мислят, говорят и усещат любовта с особен пламък. Те се влюбват спонтанно и от цялото си сърце.

Лъв
Лъвът държи на любовта, сн. Фейсбук

Родените под влияние на Лъв искат особено внимание и уважение, за тях е важно да са влюбени и затова винаги се връщат към емоциите на първата си любов.

Заради нея могат да провалят всичките по-късни връзки в живота си, но е възможно именно тя да ги зареди с емоции за много други по-късни любовни преживявания, за които няма да им стигне цял един живот да разкажат.

Родените под знака Лъв са много щедри към обекта на чувствата си, при това не само мъжете, но и жените. Този знак управлява любовта от сърце и прави хората, родени под неговото влияние податливи на своята любвеобилна натура.

Те много лесно попадат под чуждо влияние, защото са склонни много повече да слушат чувствата, отколкото разума.

Лъвовете, по природа са прекрасни, чувствителни и любящи, но могат да бъдат егоисти, когато искат за себе си същото, което предлагат на партньорите си.

Как да впечатлите жена Лъв

Жената Лъв обича комплименти повече от всичко друго. Ако сте истински влюбени в нея трябва да бъдете снизходителен за този неин недостатък и да не го споменавате. Говорете само за нейните доствойнства, защото тя самата се смята за перфектна.

Ако искате да се разбирате с нея , трябва да приемете за нейно изконно право да се смята за възхитителна. Само от тази позиция може да мислите за каквито и да било взаимоотношения с жена Лъв. Колкото и да не ви се вижда сериозно, именно това е най-важно за връзката ви с тази жена.

Как да впечатлите мъж Лъв

Любовта с мъж Лъв може да ви замае, но помнете, че в момента, в който света се завърти около вас, завесата пада и представлението свършва, главната героиня дори не е разбрала какво се случва това.

Лъвът няма да ви даде никакви обяснения.

След време ще ви обясни, че е бил влюбен в някаква фантазия, а не във вас. Причината за изненадата му е, че в неговата приказка вие сте били принцесата, която е дарил с цялото царство. Когато от принцеса сте се превърнала в реална жена, той е заминал с белия си кон, пише Канал 3.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.