Шехерезада с паласки и целулит след раждането (Вижте как се шегува с наднорменото си тегло)

Гласувайте за статията

Бергюзар Корел не успя да влезе във форма след раждането, актрисата лъсна с паласки и целулит

Шехерезада е горда с тялото си след като роди. Макар, че все още не е успяла да се отъве от паласките и цеулита, с които се сдоби по време на втората си бременност.

Младата майка сподели в социалната мрежа свои снимки, на които позира в оскъден бански костюм четири месеца, след като даде живот на второто си дете.

Шехерезада лъсна с паласки и целулит, няма след от перфектната й форма
Снимки: Инстаграм

Турската звезда Бергюзар Корел написа шеговит текст към фотосите и се шегува с наднорменото си тегло. От което все още не може да се отърве,предават от kurir.mk.

Съобщението, с което коментира кадрите е сякаш дело на някой таблоид. Вижте какво написа младата майка без редакторска намеса: „Известната актриса Бергюзар Корел привлече вниманието с наднорменото си тегло! Наднорменото тегло на известната актриса, която преди 4 месеца роди второто си дете на света, не остана незабелязано. Наблюдаваха се усилията на Бергюзар Корел да се скрие, че не се е възстановила от напълняването след раждане.Този образ на Бергюзар Корел, който привлече вниманието със своето тегло и целулит след раждането, беше изненадващ. Онези, които видяха Бергюзар Корел, която беше на почивка сред обърканите погледи на околните нямаше как да не възкликнат „няма и следа от старата й форма.“  

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар