Алена разкри кога ще приключи кризата с коронавируса

Гласувайте за статията

Меркурий ще обърне и още веднъж движението си

Топ астроложката Алена разкри кога ще приключи кризата с коронавируса.

Различните планети имат различни периоди на ретроградност и на различен етап от време. Най-често ретрограден е Меркурий. Това е факт и тази година, когато планетата ще забави движението си, предизвиквайки тази зрителна измама три пъти.

Алена

Меркурий ще обърне и още веднъж движението си

Алена посочва, че това вече се е случило веднъж в периода между 17 февруари и 10 март. Тя уточнява, че в момента отново сме под неговото ретроградно влияние, което ще продължи до 12 юли.

За трети път Меркурий ще обърне движението си от 14 октомври до 3 ноември. Именно в края на есенния месец ще приключи и целият този щур период, който планетите са ни подготвили за 2020 г. По тъжно стечение на обстоятелствата периодът съвпадна със световната пандемия от Ковид-19.

„Категорично Меркурий нито в директното си, нито в ретроградното си движение е причината за вируса, за неговото настъпление или отстъпление. Той не е и причина за продължителността на неговото влияние върху населението на Земята“, сочи астроложката Алена.

По думите ѝ, ако планетата е „такъв зловещ човекоунищожител“, нас, хората, нямаше да ни има отдавна. Алена загатна единствено, че в комбинация с Плутон, Меркурий може да раздаде справедливост на виновните за коронавируса. Така и не става ясно обаче дали има предвид хората, които са го произвели или тези, които са скрили умишлено информация, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар