Шок! Симона Загорова избяга от дома си

Шок! Симона Загорова избяга от дома си
3 (60%) 2 votes

Напоследък наследницата на Глория е вулкан от изненади

Щерката на Глория – Симона Загорова хвърли всички в шаш с това, което направи.

Очевидно Симона Загорова е в серия откъм изненади. Няма никакво съмнение, че именитата й майка не скучае от емоционална гледна точка. До този извод стигаме, съдейки по последните ходове на младата й наследница.

Симона Загорова

Напоследък наследницата на Глория е вулкан от изненади

Преди броени дни Симона Загорова завърши висшето си образование в НБУ. Тя не пропусна да покаже колко щастлива се чувства от постигнатото. Малко след това обаче, тя хвърли бомба, разкривайки намерението си да отвари своя собствена школа.

Само няколко дни по-късно, Симона Загорова взриви нова бомба с новината, че се изнася от дома си. Оказва се, че щерката на Глория е отпрашила за Слънчев бряг. Именно там възнамерява да остане цяло лято, за да работи. Успоредно с това тя ще съчетава и релакса край морето.

През деня младата изпълнителка събира тен на плажа в Слънчев бряг, а вечер изнася рецитали по заведения.
„Съчетавам полезното с приятното. Хем работя, хем хващам тен. Майка ми Глория ми звъни всеки ден, за да ме проверява, какви ги върша“, споделя 23-годишната певица пред „Уикенд“.

Съвсем скоро ще бъде готов и първият албум на Симона, а диска ще се казва „Това съм аз“. Това е и заглавието на дуетната й песен с баща ѝ Илия Загоров, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар