Принцесата на Йордания се омъжи за британски журналист (Снимки от сватбата)

Принцесата на Йордания се омъжи за британски журналист (Снимки от сватбата)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на крал Хюсеин и кралица Нур мина под венчило

Принцесата на Йордания Рая ибн Хюсеин, дъщеря на бившия крал на Йордания и четвъртата му съпруга обяви годежа си в в началото на ноември 2019 г. Оказа се, че годеникът е британския журналист Нед Донован.

Той дълго време бе на работа в „Таймс”, а сега е репортер в „Дейли”.Заради своята избраница той прие исляма, промени и името си на Фарис Нед Донован.

Принцесата на Йордания узакони връзката си с журналиста Нед Дониван
Снимка: Туитър

Според съобщенията в медиите венчавката трябвало да се състои през декември 2019 г, но тогавашното празненство бе отложено за април 2020 г. Заради пандемията от коронавирус бракът бе изложен на риск от проваляне,

Влюбените младоженци позират за снимка след церемонията
Снимка: Туитър

На 7 юли обаче йорданската принцеса сподели в Туитър радостната новина, че най-накрая се е омъжила. Тя публикува няколко кадъра от сватбата си и благодари на феновете си за хубавите думи и пожелания, с които я засипаха.

Тя обясни: По начало планирахме да вдигнем сватбата в Йордания през април. Но пандемията обърка плановете ни. За семейството на съпруга ми бе по-безопасно да сключим брак във Великобритания. Като подчертава, че пищно тържество ще има  и в родната й страна, но то ще е по-късно, когато вируса отшуми, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар