Асен Блатечки изрева, че…

Гласувайте за статията

Очевидно кризата му е нанесла доста тежък удар

Кризата удари доста тежко актьора Асен Блатечки. В резултат на случващото се, той бил принуден да започне да рекламира… тестостерон.

Актьорът е взел решение да започне да изкарва пари с реклами и да припечелва като инфлуенсър. За да спечели някой лев, Асен Блатечки дори намеква, че има проблеми с ерекцията.

Асен Блатечки

Очевидно кризата му е нанесла доста тежък удар

„За тези, които като чуят тестостерон и си представят само едно, да поясня: стимулира изгарянето на мазнините, участва в изграждането на качествена мускулна маса, повишава издръжливостта по време на тренировка и повишава либидото. В много неща може да бъркам, но с добавката уцелих. Сила, енергия, издръжливост и не само докато карам мотора”, пише плейбоят. В подкрепа на думите си, той реди снимка след снимка с добавките.

Любимият на Диляна Попова дори се е прежалил да отиде на фитнес, за да се снима в залата. Кадърът предизвика истински смях сред почитателите му, които знаят, че актьорът от години няма време за тренировки. Срещу солиден хонорар обаче се е прежалил да посети залата, пише „Уикенд“. Ясно е, че е взел пари за тази дейност…

Негова фенка го подложи на сериозни критики

Една от фенките на Блатечки не пести критиката си към стимулантите и без страх пише „също така водят до оплешивяване, стрес, агресия и повишена склонност към сърдечно-съдови и ракови заболявания. Сори, доктор, дългът ме зове. Физическата активност сама по себе си синтезира необходимите вещества, всичко друго е измислица”.

А Асен само допълва, че е права и се съгласява с мнението й, което навежда на мисълта, че най-вероятно той се е съгласил да се излага с тази реклама заради парите, които ще получи.
Според запознати, актьорът е получил 5-цифрен хонорар за поредицата от снимки и реклами на продукта за тестостерон. Той обаче едва ли се е замислил, че може да тръгнат слухове за потентността му и да получи грозен прякор.

Припомняме, че преди години чалгаджийката Мария си спечели сочното прозвище „Мара Отварачката“ именно след рекламата на бира, която „отваряше” със силиконовия си бюст.
Преди няколко месеца Асен Блатечки и Диляна Попова лапнаха 50 бона за реклама на очила и рамки на известна верига оптики в страната. Тогава те си разделиха по 25 000 лева, за да се снимат в клипа, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар