Вижте защо се смразиха Владо Карамазов и Захари Бахаров

Вижте защо се смразиха Владо Карамазов и Захари Бахаров
5 (100%) 1 vote
Владо Карамазов подля вода на бившия си най-добър приятел Захари Бахаров

Владо Карамазов завинаги е изтрил от живота си своя бивш най-добър приятел Захари Бахаров – пише в. „Уикенд“. Нещо повече – той му е вързал жестока тенекия в работата. В последния момент е отказал да се включи в проект на гологлавия актьор и жена му Диди Алексиева – отбелязва изданието.

Самата Диди наскоро разказа за жестокия номер, който Владо Карамазов е вързал на нея и нейния спътник в живота. Става въпрос за проекта „Поетите“, който тя и Захари развиват от около 2 години. В него едни от най-популярните актьори в страната рецитират стихове на класически родни поети. Участват всички от доскорошната компания на Карамазов – Юлиан Вергов, Владо Пенев, Теодора Духовникова, самият Захари, както и някои други популярни актьори като Бойко Кръстанов, Иван Бърнев, Луиза Григорова и други.

Владо Карамазов първоначално приел офертата за участие, но после изненадващо се оттеглил на финала. По информация на изданието Владо се отказал заради обтегнатите отношения със своя бивш приятел Бахаров. Известно е, че Карамазов, Бахаров и Вергов имаха обща фирма, която направи няколко спектакли. Тя обаче се разпадна безславно е всеки пое по своя път.
От тях само Захари продължава да движи свои проекти, свързани със спектакли и филми, което пък вероятно дразни по някакъв начин Карамазов.

Карамазов и Бахаров от времето, когато бяха близки приятели

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар