Наталия Кобилкина пори вълните с голи гърди

Наталия Кобилкина пори вълните с голи гърди
5 (100%) 1 vote
Наталия Кобилкина не носи горнище, когато се радва на природата

Наталия Кобилкина изстреля поредната си провокация – пише в. „Уикенд“. Този път по изключение тя не е свързана с някоя крилата фраза или идея за креватни упражнения, а с лично разголване – отбелязва изданието.

Рускинята показа снимка, на която се вижда, че е без горнище на яхта в морето. За добро или зло, кадърът е направен в гръб, така че не става съвсем ясно точно с какво пълни сутиена си знаменитата сексоложка.
Не е ясно дали яхтата е на нейния гръцки съпруг, или е взета под наем.

За факта, че е без горнище обаче, тя не коментира нито дума. Вместо това говори за природата и методите, чрез които се зарежда с енергия.
„Природата е нещо, което много ме зарежда. Когато можеш да се събудиш и да видиш колко прекрасен е този живот. Когато съм изморена, първо се наспивам, второ приемам вкусна и жива храна, трето спорт, четвърто – удоволствие в леглото, пето – разходка и медитация. Това е в основата на енергията. Емоциите, които си позволявам, са радост, възторг, благодарност и вяра. И ако се появят тъга, страх, гняв – моля ги да напуснат тялото ми и мислите ми и сменят фокуса“ – пише с характерния си български език Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар