Защо Раците са най-добрите партньори в любовта?

Гласувайте за статията

Става ли дума за любов, Рака обича с една идея по-различно от останалите

Ракът е доста уязвим, той реагира както на похвали така и на критика, затова е най-добре недвусмислено да му покажете, че наистина го харесвате. Нищо друго не може да го извади по-лесно от черупката му, както искрените похвали.

Рак

Ракът е верен в любовта, сн. Фейсбук

Изберете някое негово качество, което заслужава да му се обърне внимание и искрено се възхищавайте от него.

Особено ще му достави удоволствие, ако похвалите стила му на обличане, неговата усмивка или това че винаги ви слуша внимателно, все едно какво..само бъдете искрени,

в противен случай интуицията на Рака ще му подскаже много бързо, че сте фалшиви или че имате користни цели.

Жената Рак е сантиментална, тя пази всякакви сувенири, вещи, снимки и всичко, което може да и напомня за миналото и да я кара да мисли за него.

Тя непременно поддържа връзка със старите си приятели и винаги говори с тях за изминалите прекрасни времена.

Нежна, романтична и женствена, тази жена е способна да превърне дома ви в място, което никога няма да искате да напуснете.

На пръв поглед тази жена може да ви заприлича на реализираната мечта, която всеки мъж пази тайно в чекмеджето на своите детски спомени. Но зад този загадъчен и срамежлив образ, ще намерите чувствена и емоционална жена.

Мъжете Рак са романтични мечтатели, затова може да им замаете главата, съвсем лесно може да го привържете към себе си, той реагира първосигнално на на познат аромат,

на вашите устни или на романтичен звук, който свързва с някой любовен филм.

Мъжът Рак притежава невероятна емоционалност и е много експресивен, когато съпреживява емоциите на другите.

Той най-добре от всички в Зодиака може да разбере проблемите ви и е готов да направи много, за да зарадва и успокои дамата на сърцето си.

Този мъж ще ви глези и ако го накарате да повярва, че е единствен за вас, ще ви направи истински щастлива, пише Канал 3.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар