Меган Маркъл разплакала Кейт Мидълтън със среднощен скандал в Кенсингтън (+ Реакцията на Уилям и Хари)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл крещи на служителите на Кейт

Меган Маркъл и принц Хари вече са далеч от кралското семейство. Но и за малкото време, в което бяха част от него, те успяха да се забъркат в много скандали. За един от тях разказва в новата си книга Том Куин.

Той е посветил живота си на кралското семейство. Куин има около 90 написани книги, а повече от половината са именно за кралския двор. А откакто се появи Меган Маркъл, всички, разбира се, са най-заинтересовани от живота на „избягала“ бивша актриса в двореца.

„Меган и Хари живееха отделно от останалата част от семейството, на пет пъти по-малка площ, отколкото например Уилям и Кейт. Това накара бившата актриса да се чувства така, сякаш не е на правилното място, сякаш е гост в двора. Имаше чувството, че никога няма да получи уважението и отношението, което има Кейт“, се казва в откъс от книгата на Том Куин, пише „Дейли Мейл“.

Инцидент

В началото Меган, Хари, Кейт и Уилям общуват често. А след това все по-рядко и накрая почти спират комуникацията помежду си. Всичко това се случило заради един инцидент. Веднъж Меган загубила самообладание и започнала да крещи на служителка от персонала на Кейт Мидълтън.

„Меган помоли слугите да направят нещо за нея. Отказаха й, защото работят за Кейт. Такъв е протоколът в двореца. Всеки има собствен персонал. Но Меган напълно загуби самообладание и започна да крещи. Тя извика, че е част от двора и заслужава да бъде уважавана. Тогава отношенията между Кейт и Меган бяха прекъснати завинаги. Кейт не можеше да повярва, имаше сълзи в очите, не беше свикнала с такива изблици. Хари и Уилям просто гледаха. По-късно те се опитаха да успокоят ситуацията, но можете да видите колко успешно“, каза иронично Куин.

Меган Маркъл успяла да разплаче Кейт Мидълтън като се скарала на един от служителите й сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган Маркъл успяла да разплаче Кейт Мидълтън като се скарала на един от служителите й сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Но Кейт Мидълтън не е най-големият проблем на Меган Маркъл в двора. Според британските таблоиди Меган вярва, че е била предадена най-много не от друг, а от Елизабет Втора. Първоначално Маркъл видяла в очите на кралицата съюзник. Херцогинята на Съсекс вярвала, че Елизабет Втора ще я защити от медиите, но след като това не се случи, Меган се почувствала предадена, предават от popara.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар