Християн Гущеров стартира бизнес за милиони

Християн Гущеров стартира бизнес за милиони
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров стартира нов бизнес

Християн Гущеров и половинката му Светлана стартират нов бизнес. Новото им начинание е свързано с отдаване под наем на автокранове и самосвали за пренасяне и разтоварване на товари с камиони с тегло до 13 тона.

Фирмата, която ще осъществява тази дейност, е изцяло семейна. Тя е собственост само на Християн Гущеров и неговата половинка.

Те са единствените собственици на бизнеса, който ще им донесе милиони.

Християн и Светлана са съдружници в основаното от тях дружество.

Любимият на бившата плеймейтка притежава 51% от компамнията. Фирмата е основана с капитал от 100 лв. Това сочат справките в Търговския регистър, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Със същия бизнес се занимава и бившият брадър Динко Вълев.

Християн Гущеров разчита на постъпления и от други бизнес проекти. Напук на слуховете, че той е фалирал, останалите му фирми също му носят солидни приходи.

За стартиране на новия си проект синът на Добромир Гущеров е закупил десетки чисто нови камиони, самосвали и бусове, но инвестицията си заслужава.

Идеята за новото начинание дошла покрай карантината. Разчитайки на своя бизнес нюх, Християн преценил, че сега е точният момент за подобно начинание. След проучване на пазара, той решил да инвестира именно в тази дейност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар