Дарина Павлова има нов убажьор 79-годишен ухажва Дарина ПавловаИталианският актьор Франко Неро е луд по Дарина Павлова, узна HotArena. Той отдавна си падал по българката. Едва сега се решил да разкрие чувствата си.
Франко Неро непрекъснато изпращал  цветя на Мадам Мулти. Преди дни й пратил личния си самолет, за да се придвижи до Италия, където двамата имат изява във филмов фестивал. Милионерът си позволил да покани нашенката и на романтична вечеря, съобщава „България Днес", позовавайки се на свои източници от кинофестивала в Иския. Неро си спечели световна слава „Джанго“ и „Серджо Корбучи“. Той има зад гърба си близо 200 филма. 
Въпреки професионалните успехи, в личния си живот той е изключително срамежлив.
Миналата година той изпратил за пръв път цветя на Дарина. Но едва сега се решил да я покани на вечеря. Както вече стана ясно, връзката на вдовицата на Илия Павлов с младия актьор Джулио Берути вече остана в миналото. Тя споделя пред журналисти, че в момента двамата са само приятели, но не желае да дава повече обяснения. Преди месеци се появи слух, че тя е любовница на Сандро Рубини. Но след това стана ясно, че той има сериозна връзка и няма нищо общо с нашенката.