Том Ханкс с емоционално интервю за срещата си с коронавируса (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Том Ханкс разкри какви са били симптомите му при боледуването от коронавирус

Още в началото на вълната от Ковид-19, която не подмина почти никоя точка от света, Том Ханкс стана една от първите звезди, която разкри, че е сред заразените. Той и съпругата му Рита Уилсън прекараха три дни в болница и още 14 дни под карантина в Австралия, а след това разказаха накратко за кошмарната си среща с вируса.

Сега, близо 4 месеца по-късно, актьорът даде интервю за „Guardian“. В него Ханкс разказва подробно какво е да се срещнеш с Ковид-19, който мнозина подценяват, както и какво е да успееш да се пребориш и да оцелееш.

Симптоми

Том Ханкс днес твърди, че и той, и съпругата му са добре. Но за две седмици вирусът при тях се проявил с много и различни симптоми, което е успяло сериозно да ги обърка. „Жена ми загуби усещането си за вкус и мирис, имаше силно гадене и много по-висока температура от мен“, казва актьорът.

Самият той пък е имал много силни болки в тялото, изпитвал е непрекъсната умора и не е можел да се концентрира върху нищо за повече от 12 минути. Въпреки че, шегува се той, последното и принципно не му се отдава.

Актьорът попада в рисковата група на заразените с Ковид-19, защото е на 63 години, има диабет тип 2 и стенд на сърцето. Въпреки това, е успял да запази самообладание и да не се предава на паниката.

Притеснения

Двамата с Рита са се притеснили само когато температурата им е станала много висока, а белите им дробове са започнали да се пълнят с течност, като при пневмония. „Аз не съм от хората, които стават сутрин и се чудят дали ще оживеят до края на деня. Доста съм спокоен“, казва Ханкс.

Том Ханкс даде емоционално интервю за боледуването си от коронавирус сн. Инстаграм

Том Ханкс даде емоционално интервю за боледуването си от коронавирус сн. Инстаграм

Той и съпругата му говорят откровено за вируса със своите деца. А в ситуация на непрекъснато нарастващ брой заразени в САЩ, двамата молят само за едно. Те молят хората да се вслушват в съветите на властите и да имат лична отговорност. „Наистина има само три неща, които всеки трябва да направи: да носи маска, да спазва социална дистанция и да си мие ръцете“, приканва Ханкс, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар