Евгени Минчев разкости Михаела Филева: Санитарка! (виж тук)

Евгени Минчев разкости Михаела Филева: Санитарка! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Евгени Минчев разкости Михаела Филева!

Острото перо на Евгени Минчев буквално съсипа имиджа на поп певицата Михаела Филева. Журиращата в „Гласът на България“ определено не е любимка на Паркетния лъв.

Михаела Филева

Михаела Филева надали ще се засегне особено от коментара на Минчев, знае си го

Ето какво написа той в рубриката си за стила й. „Нещо между санитарка и домашна помощница ми изглежда облеченото от Михаела Филева. Зеленото не обслужва нито един моден регистър, за който да съм чувал или виждал по червения килим скоро.

Самата кройка прави директни връзки с работно облекло а баретката е като кацнала в блатото на Андрешко летяща чиния, в която преди да излети от някой прозорец за сервирали спанак с пащърнак.

На какво е разчитала симпатичната певица, чиито нов хит се нарича Родена с късмет… Според мен зеленото нито й отива, нито прибавя нещо изключително с което да се покаже пред обществото.

Едно анемично блузенце седи свенливо в мощната прегръдка на зеленото, а прическата и баретката в едно ме връщат в спомените за Зоя и Шура.

Дали Михаела Филева да не потърси други източници на вдъхновение, когато тръгва да се облича или поне да не ходи по партита, след като е мила чинии“, разкости я Паркетния лъв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар